Сакате
 
бургер?смути?салата?десерт?кафе?
Сакате
 
бургер?смути?салата?десерт?кафе?
Пребарувате:
sendvici
Пребарувате:
sendvici
Romansa

 

  Kebapcilnica Romansa Gevgelija grill barbeque kebapi burger

Kepabcilniac Restaurant ROMANSA is a new luxury restaurant for weddings, but also various other festivities that are important to you, such as engagements, baptisms, prom, graduation, holiday celebrations, business congresses, etc. The restaurant is located 9 km from the center of Gevgelija, ie at the entrance of the village Prdejci. When you enter the restaurant there is a beautiful lobby, followed by the hall itself which leads you to think that you are in a fairy tale. With the top choice of colors and tones of the interior, we are sure that it will meet all your expectations. A special element that can change the visual appearance is the lighting that gives a glamorous detail spread throughout the hall. The capacity of the hall is up to 450 guests. The entire staff, will help your occasion to pass perfectly and refined, and your moment unforgettable. 

KebapcilnicaRomansa Gevgelija grill barbeque kebapi burgerRomansa Gevgelija grill barbeque kebapi burger

Ресторан РОМАНСА е нов луксузен ресторан за свадби, но и други разноразни свечености кои ви се на Вас важни како, веридби, крштевки, матурски,апсолвентски, празнични прослави, бизнис конгреси и сл. Ресторанот се наоѓа на 9 километри од центарот на Гевгелија,односно на влезот од село Прдејци. Кога влегувате во ресторанот има преубаво фоаје, потоа следи и самата сала која Ве наведува да мислите дека сте во некоја бајка. Со врвниот избор на бои и тонови на ентериерот сигурни сме дека ќе ги исполни сите ваши очекувања. Посебен елемент кој може да го промени визуелниот изглед е осветлувањето, гламурозен детал распостранет низ целата сала. Капацитетот на салата е до 450 гости. Целокупниот персонал, ќе помогне вашата пригода да помине идеално и префинето, а вашиот момент незаборавен.  Посетете не во било кое време.

Kebapcilnica Romansa Gevgelija grill kebapi burger

  Arca Gevgelija 

Romansa Facebook 

 

Мени и Нарачка

calendar30

09-21h

ready_30

20-30 мин

delivery30

10-15 мин