Сакате
 
бургер?смути?салата?десерт?кафе?
Сакате
 
бургер?смути?салата?десерт?кафе?

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

      Последно ажурирање: 2021-01-29 15:19:07

АРКА - (ПЕРПЕТУУМЦОДЕ ДОО) е насочен за заштита на приватноста на приватните податоци на корисниците на веб страницата: arca.mk.

1. Лични податоци што ги собираме

Вашето име, презиме, телефонски број, адреса, Е-маил адреса и други потребни информации при креирањето на профил за нарачка или при испраќањето на повратни инфомации на нашиот сајт и на нашиот Е-маил, барање податоци за нашите услуги, поднесување на договор за соработка, ние може да ви побараме одредени Ваши податоци. Во зависност од активноста која сте ја одбрале некои податоци се задолжителни и доколку не ги внесете тие податоци нема да Ви биде дозволено да ја извршите таа активност.

2. Употреба на информации

Причини поради кои ги собираме Вашите податоци:


 - Да ја извршите вашата нарачка - Да ги поврземе вашите нарачки со нашите партнери и да ја извршиме нејзината испорака


 - Да ве исконтактира нашиот партнер во процесот на испорака


 - Да одговориме на вашите прашања, критики пофалби доставени до нас - Да го пресметаме финалниот број на посетители на нашата страна

3. Откривање на вашите информации

Тимот на Арка нема да ги открива, споделува јавно или изнајмува и користи Вашите информации за лични потреби или други надворешни потреби. Вашите информации ќе бидат споделени само со Нас, и со нашите партнери кои ќе ги користат вашите информации за примање на нарачката, како и за нејзина достава. 

4. Коментари/ поплаки и пофалби на веб-страницата:

Вашето име, адреса за е-пошта, име на компанија, наслов, телефонски број, земја - информации што ни ги доставувате. Информациите ни овозможуваат да ги подобриме веб-страницата и нашите услуги. Овие информации може да се соберат по претходно писмено одобрување. Ние ги чуваме таквите информации доколку горенаведената цел постои.

5. Како да ги штитиме вашите информации

Ги спроведовме следниве мерки за заштита и заштита на вашите лични информации:


1. Oграничување на количината на лични информации што ги собираме само строго неопходни.


2. Kористење ssl или други безбедни технологии за поврзување при примање или испраќање лични информации надвор од внатрешните мрежи.


3. Oдржување и ажурирање на актуелниот софтвер и заштитни мерки.

6. Продажба на вашите информации

Ние не ги продаваме вашите лични податоци

7. Промени во политиката на приватност

Arca.mk го задржува правото во било кое време да го прекине или измени било кој аспект од Условите на користење и/или од Политиката на приватност како што смета дека е неопходно или пожелно. Ве замолуваме да ја проверувате оваа страница од време на време и да обрнете внимание на промените што се направени. Секое користење на сајтот од страна нa крајниот корисник ќе се смета дека претставува прифаќање на тие измени. 

8. Контакт

Ако имате загриженост за приватноста, усогласеност или какво било прашање во врска со оваа Политика за приватност, контактирајте не на:  


Адреса:

Булевар 49 Гевгелија,

Гевгелија 1480, Македонија

Телефони:

+ 38972-600-314;

+ 38970-600-654;

Е-маил:

info@arca.mk