Сакате
 
бургер?смути?салата?десерт?кафе?
Сакате
 
бургер?смути?салата?десерт?кафе?
Пребарувате:
Blog
Пребарувате:
Blog
Пепито

Sendvicara Pepito Gevgelija burger sandwiches

Sendvicara Pepito Gevgelija burger sandwiches

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Welcome, visit us and enjoy our delicious specialties.

 

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Dobrodošli, posjetite nas i uživajte u našim ukusnim specijalitetima.

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Добродошли, посетите нас и уживајте у нашим укусним специјалитетима.

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Добродошли, посетите нас и уживајте у нашим укусним специјалитетима.

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Добродошли, посетите нас и уживајте у нашим укусним специјалитетима.

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Добродошли, посетите нас и уживајте у нашим укусним специјалитетима.

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Добродошли, посетите нас и уживајте у нашим укусним специјалитетима.

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Добродошли, посетите нас и уживајте у нашим укусним специјалитетима.

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Добродошли, посетите нас и уживајте у нашим укусним специјалитетима.

Arca Gevgelija

Pepito Sendvicara Facebook 

 

Мени и Нарачка

calendar30

пон-саб

09-20h

нед

неработен

ready_30

10-15 мин

own-delivery30

10-15 мин

calendar30

пон-саб

09-20h

нед

неработен

ready_30

10-15 мин

own-delivery30

10-15 мин

 

Вкусно уф Мешката

Vkusno uf Meskata Gevgelija kebapi burger

Почитувани,
➡️ "Вкусно уф Мешката" од утре 09.08.2021(понеделник) по кратка пауза се враќа на работа со нови сили и некои мали изненадувања🔥
➡️ Тимот на "Вкусно уф Мешката" ве очекува од се ❤
➡️Нарачки за вашата трпеза да е богата на
☎️ 070 903 006
ТУКА СМЕ ЗАРАДИ ВАС❤😇
Почитувани,
➡️ "Вкусно уф Мешката" од утре 09.08.2021(понеделник) по кратка пауза се враќа на работа со нови сили и некои мали изненадувања🔥
➡️ Тимот на "Вкусно уф Мешката" ве очекува од се ❤
➡️Нарачки за вашата трпеза да е богата на
☎️ 070 903 006
ТУКА СМЕ ЗАРАДИ ВАС❤😇
Почитувани,
➡️ "Вкусно уф Мешката" од утре 09.08.2021(понеделник) по кратка пауза се враќа на работа со нови сили и некои мали изненадувања🔥
➡️ Тимот на "Вкусно уф Мешката" ве очекува од се ❤
➡️Нарачки за вашата трпеза да е богата на
☎️ 070 903 006
ТУКА СМЕ ЗАРАДИ ВАС❤😇
Почитувани,
➡️ "Вкусно уф Мешката" од утре 09.08.2021(понеделник) по кратка пауза се враќа на работа со нови сили и некои мали изненадувања🔥
➡️ Тимот на "Вкусно уф Мешката" ве очекува од се ❤
➡️Нарачки за вашата трпеза да е богата на
☎️ 070 903 006
ТУКА СМЕ ЗАРАДИ ВАС❤😇
Почитувани,
➡️ "Вкусно уф Мешката" од утре 09.08.2021(понеделник) по кратка пауза се враќа на работа со нови сили и некои мали изненадувања🔥
➡️ Тимот на "Вкусно уф Мешката" ве очекува од се ❤
➡️Нарачки за вашата трпеза да е богата на
☎️ 070 903 006
ТУКА СМЕ ЗАРАДИ ВАС❤😇
Vkusno uf Meskata Gevgelija kebapi burger
Почитувани,
➡️ "Вкусно уф Мешката" од утре 09.08.2021(понеделник) по кратка пауза се враќа на работа со нови сили и некои мали изненадувања🔥
➡️ Тимот на "Вкусно уф Мешката" ве очекува од се ❤
➡️Нарачки за вашата трпеза да е богата на
☎️ 070 903 006
ТУКА СМЕ ЗАРАДИ ВАС❤😇
Почитувани,
➡️ "Вкусно уф Мешката" од утре 09.08.2021(понеделник) по кратка пауза се враќа на работа со нови сили и некои мали изненадувања🔥
➡️ Тимот на "Вкусно уф Мешката" ве очекува од се ❤
➡️Нарачки за вашата трпеза да е богата на
☎️ 070 903 006
ТУКА СМЕ ЗАРАДИ ВАС❤😇
Почитувани,
➡️ "Вкусно уф Мешката" од утре 09.08.2021(понеделник) по кратка пауза се враќа на работа со нови сили и некои мали изненадувања🔥
➡️ Тимот на "Вкусно уф Мешката" ве очекува од се ❤
➡️Нарачки за вашата трпеза да е богата на
☎️ 070 903 006
ТУКА СМЕ ЗАРАДИ ВАС❤😇

 

  Arca Gevgelija 

Vkusno uf Meskata Facebook 

 

Мени и Нарачка

calendar30

пон-саб

09-15h

нед

неработен

ready_30

10-15 мин

own-delivery30

10-15 мин

calendar30

пон-саб

09-19h

нед

неработен

ready_30

10-15 мин

own-delivery30

10-15 мин

Botanic Fresh Bar

Botanic Gevgelija coffee juices chia pudding

Botanic Gevgelija coffee juices chia pudding

Arca Gevgelija

Botanic Fresh Bar 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!

Arca Gevgelija

Botanic Fresh Bar 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Welcome, visit us and enjoy our delicious specialties.

Botanic Gevgelija coffee juices chia pudding

Arca Gevgelija

Botanic Fresh Bar 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Dobrodošli, posjetite nas i uživajte u našim ukusnim specijalitetima.

Arca Gevgelija

Botanic Fresh Bar 

 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!


Добродошли, посетите нас и уживајте у нашим укусним специјалитетима.

Arca Gevgelija

Motel Vardar Facebook 

 

Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!
#botanicfreshbar #wraps #goodeats #veggiewrap #gevgelija #fresh
Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!
#botanicfreshbar #wraps #goodeats #veggiewrap #gevgelija #fresh
Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!
#botanicfreshbar #wraps #goodeats #veggiewrap #gevgelija #fresh
Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!
#botanicfreshbar #wraps #goodeats #veggiewrap #gevgelija #fresh
Veggie Wrap Alert! ⚠️ The new season brings new flavours. Hope you like it as much as we do!

 

Мени и Нарачка

calendar30

пон-саб

09-15h

нед

неработен

ready_30

10-15 мин

own-delivery30

10-15 мин

calendar30

пон-саб

07-22h

нед

неработен

ready_30

10-15 мин

own-delivery30

10-15 мин

 

Fruto Arena

Fruto Arena - Gevgelija cake sweets dessert 

Fruto Arena - Gevgelija cake sweets dessert

Почитувани потрошувачи, огромна чест и задоволство ни претставува доделувањето ексклузивно право да ги застапуваме и понудиме ролатите на реномираната Slatkarnica "Kanela" Strumica во Piljara "Fruto Arena" #Гевгелија. Ви посакуваме слатки сништа, а од утре Ве очекуваме на слатки задоволства со неодоливите вкусови... 🍰🎂🧁🥮🍥

Poštovani potrošači!

Dragi potrošači, velika nam je čast i zadovoljstvo što nam je dodijeljeno ekskluzivno pravo da predstavljamo i nudimo role poznate Slatkarnice "Kanela" Strumica u Piljari "Fruto Arena" # Gevgelija. Želimo vam slatke snove, a od sutra vas očekujemo za slatke užitke neodoljivih ukusa ... 🍰🎂🧁🥮🍥

Αγαπητοί καταναλωτές!

Αγαπητοί καταναλωτές, είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να αποκτήσουμε το αποκλειστικό δικαίωμα να εκπροσωπούμε και να προσφέρουμε τα ρολά της φημισμένης Slatkarnica "Kanela" Strumica στην Piljara "Fruto Arena" # Gevgelija Σας ευχόμαστε γλυκά όνειρα, και από αύριο σας περιμένουμε για γλυκές απολαύσεις με ακαταμάχητες γεύσεις ... 🍰🎂🧁🥮🍥

Dear consumers!

Αγαπητοί καταναλωτές, είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να αποκτήσουμε το αποκλειστικό δικαίωμα να εκπροσωπούμε και να προσφέρουμε τα ρολά της φημισμένης Slatkarnica "Kanela" Strumica στην Piljara "Fruto Arena" # Gevgelija Σας ευχόμαστε γλυκά όνειρα, και από αύριο σας περιμένουμε για γλυκές απολαύσεις με ακαταμάχητες γεύσεις ... 🍰🎂🧁🥮🍥

Dear consumers!

Dear customers, it is a great honor and pleasure for us to be granted the exclusive right to represent and offer the rolls of the renowned Slatkarnica "Kanela" Strumica in Piljara "Fruto Arena" # Gevgelija. We wish you sweet dreams, and from tomorrow we are expecting you for sweet pleasures with irresistible tastes ... 🍰🎂🧁🥮🍥

Fruto Arena - Gevgelija cake sweets dessert

Dear customers, it is a great honor and pleasure for us to be granted the exclusive right to represent and offer the rolls of the renowned Slatkarnica "Kanela" Strumica in Piljara "Fruto Arena" # Gevgelija. We wish you sweet dreams, and from tomorrow we are expecting you for sweet pleasures with irresistible tastes ... 🍰🎂🧁🥮🍥

Arca Gevgelija 

Fruto Arena Gevgelija

Мени и Нарачка

calendar30

пон-саб

08-19h

нед

09-15h

ready_30

10-15 мин

own-delivery30

10-15 мин

 

Tobako Tedi

Tobacco Tedi Gevgelija cigarettes drinks snacks

Tobacco Tedi Gevgelija cigarettes drinks snacks

Arca Gevgelija

Tobacco Tedi Facebook 

Останете во вашиот топол дом со вашето семејство, а се што Ви треба од нашите производи ние ќе се погрижиме да Ви ги доставиме во една пратка. Секогаш со вас, Ресторан Велвициа, Фреш&го и Теди Тобако.

Arca Gevgelija

Tobacco Tedi Facebook 

Μείνετε στο ζεστό σπίτι σας με την οικογένειά σας και ό, τι χρειάζεστε από τα προϊόντα μας θα φροντίσουμε να σας παραδώσουμε σε μία αποστολή. Πάντα μαζί σας, Restaurant Velvitsia, Fresh & Teddy Tobacco.

Tobacco Tedi Gevgelija cigarettes drinks snacks

Arca Gevgelija

Tobacco Tedi Facebook 

Stay in your warm home with your family, and everything you need from our products we will make sure to deliver to you in one shipment. Always with you, Restaurant Velvitsia, Fresh & Teddy Tobacco.

Arca Gevgelija

Tobacco Tedi Facebook 

Tobacco Tedi Gevgelija cigarettes drinks snacks

Останите у свом топлом дому са породицом, а све што вам треба од наших производа побринућемо се да вам доставимо у једној пошиљци. Увек са вама, ресторан Велвитсиа, Фресх & Тедди Тобаццо.

Arca Gevgelija

Tobacco Tedi Facebook 

Ostanite u svom toplom domu s obitelji i sve što vam treba od naših proizvoda pobrinut ćemo se da vam dostavimo u jednoj pošiljci. Uvijek s vama, restoran Velvitsia, Fresh & Teddy Tobacco.

Rămâi în casa ta călduroasă alături de familia ta și de tot ce ai nevoie din produsele noastre, ne vom asigura că îți vom livra într-un singur transport. Întotdeauna alături de tine, Restaurant Velvitsia, Fresh & Teddy Tobacco. 

Stay in your warm home with your family, and everything you need from our products we will make sure to deliver to you in one shipment. Always with you, Restaurant Velvitsia, Fresh & Teddy Tobacco.

Останете во вашиот топол дом со вашето семејство, а се што Ви треба од нашите производи ние ќе се погрижиме да Ви ги доставиме во една пратка. Секогаш со вас, Ресторан Велвициа, Фреш&го и Теди Тобако.

Tobacco Tedi Facebook 

Останете во вашиот топол дом со вашето семејство, а се што Ви треба од нашите производи ние ќе се погрижиме да Ви ги доставиме во една пратка. Секогаш со вас, Ресторан Велвициа, Фреш&го и Теди Тобако.

Останете во вашиот топол дом со вашето семејство, а се што Ви треба од нашите производи ние ќе се погрижиме да Ви ги доставиме во една пратка. Секогаш со вас, Ресторан Велвициа, Фреш&го и Теди Тобако.

Мени и Нарачка

calendar30

пон-нед

06-23h

ready_30

20-30 мин

own-delivery30

15 мин

Nasha Mala

Nasa Mala Gevgelija grill salads sandwiches

Nasa Mala Gevgelija grill salads sandwiches

Arca Gevgelija

Nasa Mala Facebook 

Посетете не и препуштете се на слатките вкусови на нашата храна приготвена со многу љубов од нашите готвачи. Повелете посетете не на улица Никола Карев бр.1 Гевгелија, Македонија.

Arca Gevgelija

Nasa Mala Facebook 

 

Επισκεφθείτε μας και απολαύστε τις γλυκές γεύσεις του φαγητού μας που ετοιμάζονται με πολλή αγάπη από τους σεφ μας. Επισκεφθείτε μας στην οδό Nikola Karev No. 1 Gevgelija, πΓΔΜ.

Посетите нас и препустите се слатким укусима наше хране коју са пуно љубави припремају наши кувари. Посетите нас у улици Николе Карева бр. 1 Ђевђелија, Македонија.

Nasa Mala Gevgelija grill salads sandwiches

Arca Gevgelija

Nasa Mala Facebook 

Vizitați-ne și răsfățați-vă cu aromele dulci ale mâncării noastre pregătite cu multă dragoste de bucătarii noștri. Vă rugăm să ne vizitați la strada Nikola Karev nr. 1 Gevgelija, Macedonia.

Visit us and indulge in the sweet flavors of our food prepared with a lot of love by our chefs. Please visit us at Nikola Karev Street No. 1 Gevgelija, Macedonia.

Visit us and indulge in the sweet flavors of our food prepared with a lot of love by our chefs. Please visit us at Nikola Karev Street No. 1 Gevgelija, Macedonia.Visit us and indulge in the sweet flavors of our food prepared with a lot of love by our chefs. Please visit us at Nikola Karev Street No. 1 Gevgelija, Macedonia.

Visit us and indulge in the sweet flavors of our food prepared with a lot of love by our chefs. Please visit us at Nikola Karev Street No. 1 Gevgelija, Macedonia.Visit us and indulge in the sweet flavors of our food prepared with a lot of love by our chefs. Please visit us at Nikola Karev Street No. 1 Gevgelija, Macedonia. 

Arca Gevgelija

Nasa Mala Facebook 

 

Мени и Нарачка

calendar30
пон-нед

09-20h

ready_30
20-30 мин
pickup30
Pickup
Romansa

 

  Kebapcilnica Romansa Gevgelija grill barbeque kebapi burger

Kepabcilniac Restaurant ROMANSA is a new luxury restaurant for weddings, but also various other festivities that are important to you, such as engagements, baptisms, prom, graduation, holiday celebrations, business congresses, etc. The restaurant is located 9 km from the center of Gevgelija, ie at the entrance of the village Prdejci. When you enter the restaurant there is a beautiful lobby, followed by the hall itself which leads you to think that you are in a fairy tale. With the top choice of colors and tones of the interior, we are sure that it will meet all your expectations. A special element that can change the visual appearance is the lighting that gives a glamorous detail spread throughout the hall. The capacity of the hall is up to 450 guests. The entire staff, will help your occasion to pass perfectly and refined, and your moment unforgettable. 

KebapcilnicaRomansa Gevgelija grill barbeque kebapi burgerRomansa Gevgelija grill barbeque kebapi burger

Ресторан РОМАНСА е нов луксузен ресторан за свадби, но и други разноразни свечености кои ви се на Вас важни како, веридби, крштевки, матурски,апсолвентски, празнични прослави, бизнис конгреси и сл. Ресторанот се наоѓа на 9 километри од центарот на Гевгелија,односно на влезот од село Прдејци. Кога влегувате во ресторанот има преубаво фоаје, потоа следи и самата сала која Ве наведува да мислите дека сте во некоја бајка. Со врвниот избор на бои и тонови на ентериерот сигурни сме дека ќе ги исполни сите ваши очекувања. Посебен елемент кој може да го промени визуелниот изглед е осветлувањето, гламурозен детал распостранет низ целата сала. Капацитетот на салата е до 450 гости. Целокупниот персонал, ќе помогне вашата пригода да помине идеално и префинето, а вашиот момент незаборавен.  Посетете не во било кое време.

Kebapcilnica Romansa Gevgelija grill kebapi burger

  Arca Gevgelija 

Romansa Facebook 

 

Мени и Нарачка

calendar30

09-21h

ready_30

20-30 мин

delivery30

10-15 мин

 

Motel Vardar

Motel Vardar Gevgelija grill salad steak

Motel Vardar Gevgelija grill salad steak

Arca Gevgelija

Motel Vardar Facebook 

Повелете кај нас пред есенско расположение! И да врне и да дува и бура да коси, мотел Вардар секогаш е спремен да одговори на вашите потреби.
Повелете, посетете не и уживајте во нашите вкусни специјалитети.

Arca Gevgelija

Motel Vardar Facebook 

Welcome to us before the autumn mood! Even if it rains and blows and the storm cuts, Motel Vardar is always ready to respond to your needs.
Welcome, visit us and enjoy our delicious specialties.

Motel Vardar Gevgelija grill salad steak

Arca Gevgelija

Motel Vardar Facebook 

Dobro nam došli prije jesenskog raspoloženja! Čak i ako pada kiša i puše, a oluja se smanji, motel Vardar uvijek je spreman odgovoriti na vaše potrebe.
Dobrodošli, posjetite nas i uživajte u našim ukusnim specijalitetima.

Arca Gevgelija

Motel Vardar Facebook 

 

Добродошли код нас пре јесењег расположења! Чак и ако пада киша и дува, а олуја се смањи, мотел Вардар је увек спреман да одговори на ваше потребе.
Добродошли, посетите нас и уживајте у нашим укусним специјалитетима.

Arca Gevgelija

Motel Vardar Facebook 

 

Повелете кај нас пред есенско расположение! И да врне и да дува и бура да коси, мотел Вардар секогаш е спремен да одговори на вашите потреби.
Повелете, посетете не и уживајте во нашите вкусни специјалитети. 

Повелете кај нас пред есенско расположение! И да врне и да дува и бура да коси, мотел Вардар секогаш е спремен да одговори на вашите потреби.
Повелете, посетете не и уживајте во нашите вкусни специјалитети.

Повелете кај нас пред есенско расположение! И да врне и да дува и бура да коси, мотел Вардар секогаш е спремен да одговори на вашите потреби.
Повелете, посетете не и уживајте во нашите вкусни специјалитети. Повелете кај нас пред есенско расположение! И да врне и да дува и бура да коси, мотел Вардар секогаш е спремен да одговори на вашите потреби.
Повелете, посетете не и уживајте во нашите вкусни специјалитети. 

 

Мени и Нарачка

calendar30

пон-нед

08-23h

ready_30

20-30 мин

pickup30

Pickup

calendar30

09-23h

ready_30

20-30 мин

pickup30

Pickup

Tobako Leni

Tobacco Leni Gevgelija cigarettes drinks snacks

Tobacco Leni Gevgelija cigarettes drinks snacks

Arca Gevgelija

Tobacco Leni

Останете во вашиот топол дом со вашето семејство, а се што Ви треба од нашите производи ние ќе се погрижиме да Ви ги доставиме во една пратка. Секогаш со вас, Тобако Лени.

Arca Gevgelija

Tobacco Leni

Μείνετε στο ζεστό σπίτι σας με την οικογένειά σας και ό, τι χρειάζεστε από τα προϊόντα μας θα φροντίσουμε να σας παραδώσουμε σε μία αποστολή. Πάντα μαζί σας Tobacco Leni.

Tobacco Leni Gevgelija cigarettes drinks snacks

Arca Gevgelija

Tobacco Leni

Stay in your warm home with your family, and everything you need from our products we will make sure to deliver to you in one shipment. Always with you Tobacco leni.

Arca Gevgelija

Tobacco Leni

Tobacco Leni Gevgelija cigarettes drinks snacks

Останите у свом топлом дому са породицом, а све што вам треба од наших производа побринућемо се да вам доставимо у једној пошиљци. Увек са вама, Тобаццо Leni.

Arca Gevgelija

Tobacco Leni

Ostanite u svom toplom domu s obitelji i sve što vam treba od naših proizvoda pobrinut ćemo se da vam dostavimo u jednoj pošiljci. Uvijek s vama, Tobacco Leni.

Rămâi în casa ta călduroasă alături de familia ta și de tot ce ai nevoie din produsele noastre, ne vom asigura că îți vom livra într-un singur transport. Întotdeauna alături de tine, Tobacco Leni. 

Stay in your warm home with your family, and everything you need from our products we will make sure to deliver to you in one shipment. Always with you, Tobacco Leni.

Останете во вашиот топол дом со вашето семејство, а се што Ви треба од нашите производи ние ќе се погрижиме да Ви ги доставиме во една пратка. Секогаш со вас, Tобако Leni.

Tobacco Leni

Останете во вашиот топол дом со вашето семејство. Sе што Ви треба од нашите производи ние ќе се погрижиме да Ви ги доставиме во една пратка. Секогаш со вас, Тобако Leni.

Останете во вашиот топол дом со вашето семејство, а се што Ви треба од нашите производи ние ќе се погрижиме да Ви ги доставиме во една пратка. Секогаш со вас,  Тобако Leni.

Мени и Нарачка

calendar30

24/7

ready_30

5-10 мин

own-delivery30

10-15 мин

 

Eleni

Eleni Gevgelija grill burger fish dessert

Eleni Gevgelija grill burger fish dessert

Arca Gevgelija

Eleni Facebook

Hello 👋 Let us tell you a few words about us. We are a small restaurant, with a warm ambiance, delicious and lovingly prepared food. We have wine and Tikvesh brandy, we have crunchy bread, a barbecue for everyone's taste and for those lovers of Risotto we have a solution. You do not leave us hungry😋

Arca Gevgelija

Eleni Facebook

Γεια σας 👋 Ας σας πούμε λίγα λόγια για εμάς .❤️Είμαστε ένα μικρό εστιατόριο, με ζεστή ατμόσφαιρα, νόστιμο και στοργικά φαγητό. Έχουμε κρασί και μπράντυ Tikvesh, έχουμε τραγανό ψωμί, μπάρμπεκιου για όλα τα γούστα και για εκείνους τους λάτρεις του Risotto έχουμε μια λύση. Δεν μας αφήνετε πεινασμένους 😋 

Γεια σας 👋 Ας σας πούμε λίγα λόγια για εμάς .❤️Είμαστε ένα μικρό εστιατόριο, με ζεστή ατμόσφαιρα, νόστιμο και στοργικά φαγητό. Έχουμε κρασί και μπράντυ Tikvesh, έχουμε τραγανό ψωμί, μπάρμπεκιου για όλα τα γούστα και για εκείνους τους λάτρεις του Risotto έχουμε μια λύση. Δεν μας αφήνετε πεινασμένους 😋

Eleni Gevgelija grill burger fish dessert

Eleni Facebook

Здравоо👋 Да Ви кажеме неколку зборови за нас.❤️Ние сме мало ресторанче, со топол амбиент,превкусна и со многу љубов приготвена храна. Вино и Тиквешка ракија имаме,крцкаво лепче имаме, скара за сечиј вкус и за оние љубители на Рижото имаме решение.Од кај нас, гладни не заминувате😋

Bună ziua 👋 Să ne spunem câteva cuvinte despre noi .❤️ Suntem un restaurant mic, cu o ambianță caldă, mâncare delicioasă și preparată cu drag. Avem vin și coniac Tikvesh, avem pâine crocantă, grătar pe gustul tuturor și pentru acei iubitori de risotto avem o soluție. Nu ne lăsați flămânzi😋

 

Eleni Facebook

Arca Gevgelija

Поздрав 👋 Дозволите да вам кажемо неколико речи о нама .Ми смо мали ресторан са топлим амбијентом, укусном и припремљеном храном. Имамо вино и тиквешку ракију, имамо хрскави хлеб, роштиљ за свачији укус, а за оне љубитеље рижота имамо решење. Не остављате нас гладне😋

Arca Gevgelija

Eleni Facebook

 

Мени и Нарачка

calendar30

пон-нед

09-23h

ready_30

20-40 мин

own-delivery30

10-15 мин