Сакате
 
бургер?смути?салата?десерт?кафе?
Сакате
 
бургер?смути?салата?десерт?кафе?
Arca Gevgelija order restaurants bakeries healthy

Легенда:

ew
Работно Време

Работно време на угостител

tte
Pickup

Pickup сервис

ready_60
Preparation Time

Просечно време потребно да се припреми нарачка

wgwgw
Delivery Time

Просечно време потребно да се достави нарачка од Сервис за брза пратка

own-delivery60
Own Delivery Time

Просечно време потребно да се достави нарачка, угостител доставува нарача

colaborate60
Arca Service

Нов Delivery Сервис со кој нарачките ги контролира Arca

 Arca Gevgelija order restaurants bakeries healthy Arca Gevgelija order restaurants bakeries healthy 

Најпрво едно големо ДОБРЕДОЈДОВТЕ на веб страната на arca.mk. Ви благодариме што не избравте токму Нас за вашата нарачка.  Со пристапување на нашата страница или со користење на нашите услуги, Вие потврдувате дека ги прифаќате овие услови на употреба и се согласувате да ги почитувате. Ве молиме прочитајте ги сите правила и услови внимателно пред да нарачате било какви оброци/продукти од нашиот сајт. Ако имате било какви прашања во врска со овие правила и услови, Ве молиме контактирајте не на info@arca.mk Ако не ги прифаќате овие услови Ве молиме да не ги користите нашите услуги. 

First of all, WELCOME to the website of arca.mk. Thank you for not choosing Us for your order. By accessing our site or using our services, you acknowledge that you accept these terms of use and agree to abide by them. Please read all terms and conditions carefully before ordering any meals / products from our site. If you have any questions regarding these terms and conditions, please contact us at info@arca.mk If you do not accept these terms please do not use our services.

Пре свега, ДОБРО ДОШЛИ на веб страницу арца.мк. Хвала вам што нас нисте изабрали за своју наруџбину. Приступањем нашој веб локацији или коришћењем наших услуга потврђујете да прихватате ове услове коришћења и пристајете да их се придржавате. Молимо вас да пажљиво прочитате све услове и одредбе пре наручивања било којих оброка / производа са наше веб странице. Ако имате било каквих питања у вези са овим условима и одредбама, контактирајте нас на инфо@арца.мк. Ако не прихватате ове услове, немојте користити наше услуге. Arca Gevgelija order restaurants bakeries healthy

Arca Gevgelija

Arca Facebook 

 

Здраво

 

Ви Благодариме на посетата.

 Во прилог кратко видео како се користи Arca

 

[evp_embed_video url="[evp_embed_video url="https://arca.mk/wp-content/uploads/2021/03/Arca-Mobile-Video.mp4"]

Здраво

 

Ви Благодариме на посетата.

 Во прилог кратко видео како се користи Arca

 

[evp_embed_video url="[evp_embed_video url="https://arca.mk/wp-content/uploads/2021/03/Arca-Mobile-Video.mp4"]